Onze fanshop

Kaartjes5
Je herkent het gevoel vast: na een alweer hartelijke bijeenkomst, een boeiende vergadering of een verhelderend sectormoment bij De Federatie keer je met voldoening terug naar je werkplek, klaar om er weer voor de volle 100% tegen aan te gaan. Maar dan begint er steevast iets te knagen. Een onbestemd verlangen, een gemis. Tot het je daagt. Je mist De Federatie en onze heerlijke koffie, onze handige overzichtjes, onze medewerkers met hun hartelijke en (meestal) oprechte glimlach. We staan zoveel als we kunnen voor je klaar, maar overal tegelijk zijn, dat is zelfs voor ons onmogelijk. Gelukkig zijn er ook andere manieren om het gemis tegen te gaan. Daarom openden we onze eigen webwinkel. Een heuse fanshop, vol met leuke en superhandige hebbedingetjes die je elders onmogelijk vindt. Onze producten maken je sociaal-cultureel werk een pak lichter. Shop er op los en diversifieer onze inkomsten! 

Onuitwisbare markerstift

Marker Vierkant

Waar trek jij de lijn?

Sociaal-cultureel werk gaat om duurzame sporen nalaten. Daar wil je de samenleving – en liefst ook de visitatiecommissie -  van overtuigen. Met onze speciale De Federatie-stift schrijf je op eender welk white board een pakkend sociaal-cultureel verhaal en maak je een blijvende indruk. Geen wisser is bestand tegen onze speciale inkt. Zo heb je meteen een (onuitwisbaar) streepje voor op de rest!

GEGEVENSKLUIS

Kluis Vierkant

Bescherm je (sociaal-culturele) netwerk!

De nieuwe privacywet (GDPR) is duidelijk: persoonsgegevens gooi je niet zo maar te grabbel. Bescherm ze dus beter dan ooit met onze De Federatie-brandkast. Vervaardigd uit 100% titanium en bestand tegen de hevigste cyberaanvallen. Hackerscollectief Anonymous is unaniem (of was het nu anoniem?) in zijn reactie op ons product: “Deze kluis is niet te kraken!

LITERAIR MEESTERWERK: SISCA IN WONDERLAND

Sisca Vierkant

Recensies unaniem:
een verhaal van duizeling-
wekkende gelaagdheid
en eindeloze complexiteit

Hoofdpersonage Sisca doolt rond in een bevreemdende parallelle wereld waarin niets is wat het lijkt. Ze raakt verstrikt in een web van geheimzinnige en onverklaarbare cijfers, die haar desondanks iets lijken te vertellen. Maar wat? Pagina na pagina wordt de lezer een alternatieve werkelijkheid onthuld… Dit hermetisch maar meesterlijk opgebouwd verhaal heeft inmiddels mythische proporties aangenomen. Nu voor het eerst digitaal beschikbaar. Download op je smartphone of tablet!

ALBUM: I WANT YOUR SAX: THE BEST OF STAN
GETZ, STEN GATZ… oh sorry, Sven Gatz

Cd Vierkant
The New York Times ****: “Hartverwarmende klanken. The Guardian: 9/10: “Sax klonk nog nooit zo sexy.” Le Figaro: 4.5/5 “Gatz heeft een unieke stijl. Hij vernieuwt eigenhandig het genre. Het Belang van Limburg: ***** “Ongelooflijk. Een Brus-
selaar die zingt als een Limburger!
Gatz laat zich overduidelijk inspireren door Getz (of was het nu andersom), maar van plagiaat is geen sprake! Hij bespeelt vele registers, laverend tussen innovatieve en vertrouwde melodielijnen. Nu eens commercieel, dan weer eigenzinnig. Van Brusselse urban cool tot cultureel verantwoorde klanken, van jeugdig geweld tot mediagenieke deuntjes… Hij beheerst zijn domein als geen ander!

THEESERVIES DE FEDERATIE

Theeset Vierkant

Ontvang de visitatiecommissie met een vleugje tijdloze klasse

Eén keer per beleidsperiode komt de visitatiecommissie op visite. Een select groepje deskundigen, aangesteld door de minister van Cultuur, komt luisteren naar jullie verhaal. Dat vertel je natuurlijk het liefst bij het genieten van een heerlijk dampend drankje, geschonken in smaakvol servies. Toon hen het rijke assortiment dat je in huis hebt: straffe koffie of allesbehalve slappe thee met een sociaal-culturele rijkdom aan geuren en kleuren. 

ZELFBOUWPAKKET KIOSK

Bouwpakket Kiosk Vierkant

Je eigen stijlvolle
ontmoetingsplek voor
al je overheidscontacten

KIOSK is een digitale applicatie van de overheid. Je kan er subsidieaanvragen indienen. Helaas bleek het niet altijd eenvoudig de toegang tot die kiosk te vinden. Daarom ontwikkelde De Federatie eigenhandig een analoge versie. Met ons handig zelfpakket bouw je op 1-2-3 je eigen kiosk. Gedaan met inlogcodes die niet werken. Onze kiosk is altijd toegankelijk: gewoon het trapje nemen, het podium op… en doe je ding! 

SUPERLIJM DE FEDERATIE

Proto Col Vierkant

Voor een boodschap die p(l)akt!

De overheid stelde een protocol op om je beoordelingsprocedure vlot te laten verlopen. Die procedure heelhuids doorkomen is een hele uitdaging. Als je ergens onderweg brokken maakt, kan je ze meteen lijmen dankzij onze ijzersterke proto-col. Ook geschikt om een fantastisch etiket op je te laten kleven, p(l)akkende boodschappen te brengen of commissieleden te lijmen!   

STEKKERDOOS DE FEDERATIE 

Stekkerdoos

Maak contact en laad je op

Wij maken graag de connectie met en tussen sociaal-cultureel initiatief. Deze verbindende stroomdoos doet je daar steeds weer aan denken! 

Vragen?

Heb je vragen over de items in onze fanshop, of mis je iets wat wij hoogst dringend in onze Federatie-shop moeten aanbieden? Neem contact op met onze charmante Mathijs, hij luistert graag naar je opmerkingen en ideeën.

Mathijs Post