Lonkt De Federatie naar jou als codirecteur?

Op 3 september namen we tijdens Wascabi met de nodige égards afscheid van onze codirecteur Ellen. De volgende stap? Onze deuren wijd open zetten om jou te laten snuffelen in wat De Federatie voor jou kan betekenen én omgekeerd. Een vacature, dus. Graag solliciteren vóór uiterlijk 20 oktober.

Als we zeggen...

... dat De Federatie spreekt in naam van de sector, dan menen we dat ook. Van ons hoor je geen loze uitspraken op basis van een vaag buikgevoel, wel solide, onderbouwde statements. Daar gaan we prat op. We bevragen en beluisteren onze ruim 175 lidorganisaties steeds weer op een gerichte manier. De informatie die dat oplevert, in combinatie met de expertise van onze teamleden en bestuurders, maakt van ons een degelijke en betrouwbare gesprekspartner. Voor minder doen we het niet. Dat vraagt een grote inzet van De Federatie en haar leden, maar tegelijk versterkt het onze band.
Duik hier in waar we elke dag voor gaan: https://www.defederatie.org/dit-is-de-federatie/wie-wat

Jouw rol hierin?

Je maakt deel uit van het directieteam en bent dus in duo verantwoordelijk voor de strategische lijnen en acties van De Federatie. Op die manier geef je ook mee leiding aan een gedreven team van een achttal mensen. Je komt in een cultuur terecht waarin mensen voor elkaar op de bres springen en van vele markten thuis willen zijn. Jij draagt deze cultuur ook uit. Je aarzelt niet om zelf (ook letterlijk) de handen uit de mouwen te steken, maar evenmin om ministers en parlementsleden mee te nemen in het punt dat we willen maken.
Binnen het directieteam heb je verantwoordelijkheden voor het intern en extern beleid van De Federatie. We rekenen dus graag op jouw talent om de organisatie verder vorm te geven maar tegelijk ook op jouw assertieve deskundigheid in politiek woordvoerderschap.

Zwem je met goesting?

Jouw profiel? We zien je graag als een vis in het water, met de nodige kennis van zaken en veel goesting. Is dit nog wat vaag? Klik dan onderaan dit bericht naar de volledige vacature.
Aarzel niet om contact op te nemen als je het verschil wil komen maken. Overtuig ons ook als je in bepaalde elementen van het profiel sterker bent dan in andere. De Federatie kiest voor een diversiteitsbeleid en moedigt iedereen, ongeacht geslacht, afkomst of beperking van harte aan om te solliciteren.