Save the date – Inspiratienetwerk 3 & 4

Wat een zalige flow. Na het succes van onze State of the Region in Deerlijk begin maart, zijn we in volle voorbereiding van een derde en vierde inspiratienetwerkmoment. Deze keer voor ‘kust en westhoek’ en daarna Limburg. Noteer alvast deze data.

6 oktober - Torhout 

Een inhoudelijk sterk programma waar burgers en vrijwilligers kunnen herbronnen en kennis of energie komen bijtanken. Voor minder gaan we niet, met onze State of the Region. Op deze doortocht, door heel Vlaanderen, ontmoeten we ambitieuze organisaties. Initiatieven die maatschappelijke verandering teweeg willen brengen, samen (!) en over grenzen van gemeenten of sectoren heen. Dinsdag 6 oktober 2020 strijken we neer in Groenhove, een unieke plek met een bijzondere geschiedenis, te midden van de Torhoutse bossen (meer hierover op onze blog).
20191025Save The Date Kwh

Via deze link ontdek je het programma. Hou ons in de gaten.

Driehoek

12 december – Limburg 

Een gelijkaardige opzet in Limburg. Ook daar willen we samen met Vormingplus, Kwadraet en de Wakkere Burger het verenigingsleven prikkelen en uitdagen via goede voorbeelden of pittig gedachtengoed. De blik van nieuwsoortig initiatief en de link met lokale besturen, zal niet ontbreken. Verbinden en verrijken staan centraal. Voor deze editie mikken we op 12 december.
Elke Verhaeghe Neem contact op met Elke