Vlaamse Ardennen - Dender in volle voorbereiding

State of the Region is een weerkerend gegeven. Samen bouwen De Federatie, Avansa, De Wakkere Burger en Kwadraet aan een spraakmakend event voor initiatieven met ambitie en projecten die het lokale (willen) overstijgen. Coming soon: Inspiratie- en netwerkmoment 7.

State of the Region belooft informatie, feedback, inspiratie en ontmoeting. Experten (zoals OP/TIL en onze vaste partners) reiken tips en tools aan. Ook de onderlinge kennisdeling van (boven)lokale spelers draagt bij tot de groei en slagkracht van sociaal-cultureel werk en amateurkunsten in alle hoeken van Vlaanderen.
20210215logo SOR ZW
In de lente van 2022 strijken we neer in het gebied Vlaamse Ardennen & Dender. Iedereen die er aan de kar trekt of duwt voor een meer solidaire en verbonden samenleving, een meer duurzame streek voor iedereen of de versterking van inwoners op vlak van mondigheid, weerbaarheid en mediawijsheid is welkom. Want samen hebben we meer slagkracht en impact. Tegelijk polsen we naar noden en geven we aanwezigen een stem in het (bovenlokale) (cultuur)debat. De contouren liggen op tafel. De eerste voorbereidingen zijn getroffen. Eind november nodigen Avansa Vlaamse Ardennen – Dender en De Federatie regionale bezielers uit als sleutelfiguur. Tijdens deze Denktank toetsen we eerste ideeën. Daarna werken we ze samen uit.

Hou ons in de gaten op www.stateoftheregion.be of via deze nieuwsbrief.

Elke Verhaeghe Neem contact op met Elke