Hannes Renglé

Vrijwilligers en verenigingen

Hannes

Hannes Renglé, stafmedewerker

Wie hem kent, weet dat Hannes graag 'verenigt'. Steeds aanspreekbaar, altijd bereid om te te helpen. Logisch dus dat hij bij De Federatie de werksoort verenigingen op de voet volgt. Geen sinecure, als je beseft dat het gaat om een groep die meer dan 180.000 vrijwilligers en 14.000 lokale groepen herbergt. Hij vertegenwoordigt De Federatie in de Hoge Raad voor de Vrijwilliger. Het zal je dan ook niet verbazen dat Hannes de "whizzkid" van De Federatie is als het gaat over de vrijwilligerswet, de vrijwilligersverzekering en alles wat daar mee te maken heeft.  Het decreet op het sociaal-cultureel volwassenenwerk kent voor Hannes geen geheimen meer. Hij geeft graag en gevat uitleg bij de procedures, het uitvoeringsbesluit, het protocol en alle kleine lettertjes die daar deel van uitmaken.  Hannes kent de wereld van de etnisch-culturele federaties als zijn broekzak. Je kan bij hem dus ook terecht met vragen over diversiteit of het werken met kansengroepen.  

Contact opnemen met Hannes?

Op maandag is hij volledig ter beschikking van de kersverse "Rosie Renglé", maar de andere dagen kan je steeds bij hem terecht. 

Je kan hem mailen op hannes@defederatie.org, bellen op 02/244 93 39 of hem een brief sturen met als adres Gallaitstraat 86 bus 12, 1030 Brussel. 

Ik zoek iemand anders