header handjes

Hart boven Hard-dag op 24 november

Op 24 november van 11u tot 17u organiseert Hart boven Hard een ontmoetingsdag in Antwerpen. Deze ontmoetingsdagen zijn centrale momenten voor heel de beweging. Hier ontmoeten sympathisanten elkaar, hier worden ideeën gelanceerd, hier is er uitwisseling tussen lokale groepen en nationale plannen, etc. Het is een ideale gelegenheid om kennis te maken met de beweging en van gedachten te wisselen met andere sympathisanten en mensen die de beweging doen draaien op alle niveau’s of zich in de toekomst willen inzetten.

Wat?

Hart boven Hard is georganiseerd rond vijf dagen per jaar waar iedereen die meewerkt of wil meewerken elkaar treft! Hier worden alle lopende en nieuwe projecten gepresenteerd, en hier nemen we samen de beslissingen. De ideale gelegenheid om je neus aan het venster te komen steken! 

Wanneer?

Zaterdag 24 november, 11u tot 17u.

Waar?

In middelbareschool Marco Polo in Antwerpen, Offerandestraat 19 (op 10 min stappen van station Antwerpen-Centraal). Klik hier voor de kaart.
Hartbovenharddag

Inschrijven

Het is helemaal gratis (lunch is vrije bijdrage), maar de organisatoren vragen toch om in te schrijven, zodat ze zicht hebben op het aantal deelnemers.

Meer info?

Die vind je op de site van Hart boven Hard.