header handjes

Infosessie "Beleef Weer Meer"-campagne

In samenspraak met tal van partners lanceerde de Vlaamse overheid de campagne ‘Beleef Weer Meer’. Deze campagne, die van begin mei tot eind september loopt, wil het brede publiek opnieuw richting cultuur- en vrijetijdsaanbod lokken. Het gaat dan zowel over theatervoorstellingen, concerten en tentoonstellingen als over activiteiten van sociaal-culturele en amateurkunstenorganisaties. Op 16 juni organiseert De Federatie in samenwerking met Socius, Publiq en FARO een online infosessie over het gebruik van de bijbehorende toolkit.

De campagne omvat een centraal luik, met een campagnespot op tv, affiches op publieke plaatsen e.d en een decentraal luik. Daarom werd onder coördinatie van Publiq een toolkit ontwikkeld waarmee alle organisaties die dat wensen de komende maanden aan de slag kunnen. De toolkit laat ook toe het campagnemateriaal zowel in woord en beeld wat te personaliseren.
2022 04 11 VOC CODE GEEL2116 Edit
Om ervoor te zorgen dat het campagnemateriaal maximaal op maat ingezet wordt voor en door de sociaal-culturele en amateurkunstensector, organiseren Socius, De Federatie, FARO en publiq een online infosessie. We lichten de campagne toe, overlopen de mogelijkheden van de toolkit en laten je zien hoe je de campagne op maat van jouw organisatie kan ondersteunen.

Praktisch

  • De infosessie vindt online plaats op donderdag 16 juni van 14u tot 15u.
  • Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht. Dat kan via de website van Publiq.
  • We bezorgen je vooraf een link waarmee je de sessie kan volgen.
  • Kan je er niet bij zijn? Geen probleem, je kan achteraf de opname bekijken op de websites van Socius en De Federatie.
  • Contacteer Max Frans (Socius) of Bart Verhaeghe (De Federatie) voor meer informatie
Bart Verhaeghe Neem contact op met Bart