header handjes

Op een dag vind je ...

Op een dag vind je het kantoor van je dromen …en dan verhuis je! Na 20 jaar in de Gallaitstraat in Schaarbeek, huist De Federatie vanaf 3 mei in de Cellebroersstraat 16B in hartje Brussel.

Tot nader order blijft telewerken ook voor de medewerkers van De Federatie de regel. Maar zodra het weer mag (en de verf droog is), kan je ons vinden op de derde verdieping van een voormalige basisschool. Mét uitzicht op een stuk oude stadsmuur van Brussel.
De Federatie zal er in goed gezelschap zijn. Want we krijgen zowel Hefboom, de investeringscoöperatie die sociaal en duurzaam ondernemen stimuleert, als de Sociale Innovatiefabriek als buren. Ook het middenveldnetwerk ‘de Verenigde Verenigingen’ en het Vlaams Participatiefonds voor de Sociale Economie, Trividend, nemen er hun intrek. De kantoren zijn nieuw, ruim en ingesteld op flexwerken. De vergaderruimtes zorgen ervoor dat we meer overleg met onze sectoren binnenshuis zullen kunnen organiseren.
Het nieuwe kantoor is een pak beter bereikbaar dan het oude, want je vindt ons op een kleine 10 minuten stappen van het station Brussel-Centraal. Alle post mag voortaan naar de Cellebroersstraat 16B/3 in 1000 Brussel. Hoe je bij ons geraakt, kan je hier gedetailleerd bekijken. Tot snel!
Kantoor2

Een kiekje van ons nieuwe kantoor in wording.

Bart Verhaeghe Neem contact op met Bart