header handjes

Samenaankoop hybride vergadermateriaal

Telewerk en vergaderen van op afstand is na 2 jaar corona ingeburgerd. Veel praktische voordelen, maar ook ongemak en technische moeilijkheden. Scwitch organiseert daarom een samenaankoop voor de socioculturele sector van headsets en hybride vergadersystemen.

De corona-periode zorgde voor nieuwe online vergaderstructuren en een inburgering van telewerk in alle organisaties. We maakten als sector snel de stap naar online overleg en naar ‘hybride werken’ met collega’s, besturen en vrijwilligers. We overleggen vlot via Zoom, Teams, Skype,… maar vaak zit er wat ruis op de online gesprekken en het comfort van dergelijk overleg. Niet iedereen is verstaanbaar als een deel van de collega’s van thuis uit inlogt in een overleg in de vergaderzaal. De kwaliteit en het comfort van veel headsets laat soms te wensen over. Scwitch organiseert daarom een samenaankoop van headsets voor telewerk/kantoor en voor hybride vergadersystemen voor de socioculturele sector. Dat verhoogt de kwaliteit van het online overleg en telewerken en draagt ook bij aan het welzijn van medewerkers.
De samenaankoop is gebaseerd op zowel een scherpe prijs als een degelijke service. Via een scwitch luik op de site van de aanbieder, kan je selecteren op prijs, levertijd, beschikbaarheid. Er wordt het komende jaar namelijk schaarste verwacht voor bepaalde toestellen. Daarom werd bewust gekozen voor een breed aanbod om die problematiek op te vangen.

Hoe sluit je aan bij deze samenaankoop?

Klik hier om je via het registratieformulier te registreren op het Scwitch-luik van Bechtle. Hier vind je extra uitleg over hoe het registreren en de website werkt. Daar kan je zoeken op toestellen, merken, levertijden en prijs. Het kan 24u duren na registratie voordat je op het Scwitch-luik met aangepaste prijzen terechtkomt.

Prijs en service

Scwitch koos bewust voor een speler met een scherpe prijs maar ook een degelijke service en ondersteuning. Deze ondersteuning wordt de komende weken verder ontwikkeld.
Overweldigd door het aanbod en kan je niet goed kiezen? Scwitch bundelde heel wat tips en tricks in dit document. In januari voorzien ze nog extra tips en prijsvoorstellen op de Scwitch-Bechtle pagina’s van de site. Wil je niet wachten met bestellen maar heb je toch nog vragen over het soort toestel dat aangewezen is voor jouw lokaal? Stel je vraag dan via scwitch.public-be@bechtle.com. In het voorjaar volgen nog infomomenten over deze samenaankoop.

Alle info over deze samenaankoop vind je via deze link naar het hoofdstuk ‘headsets en hybride vergadersystemen’.

Bart Verhaeghe Neem contact op met Bart