header handjes

Steven Van Kerckhoven – vrijwilliger bij KWB Laakdal

Een man van weinig woorden, maar van des te meer daden. Zo omschrijft men Steven, al meer dan 20 jaar actief binnen (oa) de KWB van Laakdal. Zijn ‘corona-palmares’ bevestigt dit zeer zeker.

Steven is secretaris van KWB Laakdal en is wel vaker trekker van nieuwe initiatieven. Tijdens corona was er de neiging om alles stil te leggen. Maar dat was buiten Steven gerekend. Hij zorgde ervoor dat zowel de griezeltocht als de Kerstwandeling toch konden doorgaan. Volledig coronaproof, in de eigen bubbel, met QR-codes enz. Momenteel bereidt hij een Paaswandeling voor en een themawandeling rond ‘tijd’. Hij gaat grondig te werk en praktische of technische bezwaren kent hij niet. Met Steven komt het steevast in orde.
Foto Steven 1
Rond Sinterklaas zorgde hij voor tekeningen om in te kleuren voor alle kindjes, als alternatief voor het klassieke Sintfeest. Hij organiseerde ook wandelvergaderingen omdat het online vergaderen op den duur toch gaat vervelen en toch niet ‘the real thing’ is. Hij trekt ook aan de kar om van het gemeenschapscentrum ’t Fortun een echte plek voor verenigingen te maken. Steven vindt het belangrijk om nieuwe uitdagingen te blijven zoeken. Hij genoot ervan om mensen toch live te blijven zien, tijdens de wandelvergadering, maar ook bij een heus jenever-ontmoetingsmoment volgens het concept van de Appelbabbel.
Bart Verhaeghe Neem contact op met Bart