header handjes

Uitwisselingsmoment op verenigingsmaat over "een land voor de toekomst"

Eind april lanceerde de federale regering een burgerbevraging over onze democratie en staatsstructuur. De Verenigde Verenigingen organiseert hierover op 23 mei een informatie-, uitwisselings- en participatiemoment op maat van middenveldorganisaties. Het evenement vindt plaats in Maison De La Poste in Brussel, in aanwezigheid van minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden.

Programma

Annelies Verlinden Kristof Calvo Sven Gatz Web 20low
14u00 – Welkom (de Verenigde Verenigingen) 14u15 – Schets van het participatietraject (kabinet Verlinden) 14u30 – Inzichten over burgerparticipatie (Cato Léonard - expert burgerparticipatie / Glassroots) 15u15 – Participatiemoment ‘Wat is de rol van de burger?’ (o.l.v. Levuur en De Wakkere Burger) 16u15 – Uitwisseling over het traject en de rol van het middenveld 16u45 – Afsluitend woord door minister van Binnenlandse Zaken Verlinden 17u00 – Einde
Deze boeiende namiddag vindt plaats in de ‘Dining Room’ van het Maison De La Poste op de site van Tour & Taxis in Brussel. De locatie is vlot te voet of met de bus bereikbaar vanaf Brussel Noord. Parkeerplaatsen zijn beschikbaar aan 8€.

Inschrijven kan via deze link. Je ontvangt dan kort voor het event nog een herinnering met alle praktische info.

Meer info? Mail naar Christa Matthys of bel 0497 292 028.

Bart Verhaeghe Neem contact op met Bart