State of the Region Halle-Vilvoorde / 26 september 2021

Op zondag 26 september 2021 organiseert Avansa Halle-Vilvoorde een tweede editie van Tisvandoen inspiratiedag! Ze hopen dan zoveel mogelijk initiatieven uit de regio Halle-Vilvoorde fysiek samen te brengen. Team State of the Region haakt hier graag haar karretje aan vast. Ontdek het programma.

Avansa brengt in Opwijk zo veel mogelijk mensen samen die deel uit maken van een burgerinitiatief, zelf een project hebben opgestart of daar van dromen. We maken er een boeiende dag van vol interessante workshops en ruimte tot uitwisseling. De Tisvandoen inspiratiedag vormt meteen ook de State of The Region voor Halle-Vilvoorde. De Federatie, De Wakkere Burger en Kwadraet ondersteunen daarmee initiatieven met ambitie en projecten die het lokale (willen) overstijgen.
Feestelijke heropstart2 lampjes
* Met onder andere keuze uit deze workshops:
1. Vinden en binden van vrijwilligers - 2. Bouw je netwerk uit - 3. Gehoord worden door je lokaal bestuur - 4. Filmpjes maken en bewerken * Een inspiratiecaroussel en gezellige lunch * En kans tot uitwisseling 1. Speeddate - 2. Feedbackpanel - 3. Durf te vragen * Napraten met een drankje op het terras
Tisvandoen 2019
Elke Verhaeghe Neem contact op met Elke