header handjes

Barbara en Ellen vervoegen De Federatie

De start van de zomer betekent voor twee mensen een kersvers engagement bij De Federatie. We zijn blij Ellen De Boeck en Barbara Delft te mogen verwelkomen. Ellen zal samen met Dirk Verbist het directieteam vormen. Barbara werpt zich in de strijd met en voor de amateurkunsten. Officieel vanaf begin oktober, maar in hun én ons hoofd nu al volop deel van onze familie van zo'n 140 lidorganisaties. 

Ellen De Boeck 2

Ellen De Boeck (LinkedIn)

Een neus voor zaken en vernieuwing

Ellen werkt op dit moment als coördinator zakelijk beleid bij “De Ambrassade-bureau voor jonge zaken” ("zet jeugd, jeugdwerk, jeugdinformatie en jeugdbeleid op de kaart") en stuurt hier ook het jongereninformatieluik (WAT WAT) aan. Voordien deed zij ook ervaring op bij wat vandaag Bataljong heet (de vereniging van "Jeugdambtenaren, Schepenen van jeugd en Jeugdraders").  Zij neemt vanaf oktober de zakelijke coördinatie van De Federatie op zich. Tegelijk zal zij de (interne en externe) communicatie mee organiseren en onder meer de werking met en voor burgerinitiatieven verder mee uit de grond stampen.  Proficiat- of welkomstmail sturen? Doe gerust. Zo kan ze jou begin oktober meteen leren kennen. Ellen@defederatie.org. 
Barbara Delft 2

Barbara Delft (LinkedIn)

Creatief met kunst en onderwijs

Barbara werkte tot voor drie jaar bij Creatief Schrijven, één van de amateurkunstenorganisaties en rondt nu haar werkzaamheden praktijkassistente bij de masters in cultuurmanagement aan de UAntwerpen af.  Als aanspreekpunt voor onze amateurkunstenorganisaties zal zij dag en nacht aan hun zijde staan. De banden aanhalen met het Deeltijds Kunstonderwijs en, bij uitbreiding, de bredere samenwerking cultuur-onderwijs staan ook mee op haar agenda.  Proficiat- of welkomstmail sturen? Doe gerust. Zo kan ze jou begin oktober meteen leren kennen. Barbara@defederatie.org.