header handjes

Scwitch en De Federatie zoeken freelancers voor beleidsplanning sociaal-culturele sector

Een nieuw decreet. Een nieuwe beleidsplanningsperiode. Nieuwe kansen...

Scwitch zet in samenwerking met De Federatie een pool op van freelancers, gespecialiseerd in beleidsplanning en veranderingsprocessen en thuis in decreten, decreetwijzigingen en overheidsverwachtingen.

Op 23 februari dompelen we een tiental expert-freelancers onder in een Scwitch-bad. We fileren het nieuwe decreet, de uitdagingen, verwachtingen en opportuniteiten. Zodat elk van hen voorzien is van de nodige actuele kennis en achtergronden om organisaties bij te staan in hun beleidsplanning.

Ben je een gespecialiseerd in het begeleiden van socio-culturele organisaties in hun beleidplanningsproces, neem dan (heel snel) contact op met Scwitch.  

Wil je een beroep doen op een van hen? Je krijgt er later nog bericht over, maar contacteer gerust Luk Tas

 

                 

 

Scwitch

Scwitch

Scwitch is een initiatief opgericht door Sociare en De Federatie, maar gedragen door 12 sectorfederaties en steunpunten. Scwitch begeleidt en ondersteunt socio-culturele organisaties in alle aspecten van zakelijk organisatiemanagement. Op zoek naar externe begeleiding voor de verdere optimalisatie van je organisatiebeheer? Vragen of problemen rond statuten, werking of bestuur van je vzw? Besparen op loonadministratie of verzekeringen? Neem contact op met Scwitch.

Hanne zit in het Bestuur van Scwitch. Je kan met vragen en bedenkingen ook steeds bij haar terecht.