header handjes

Gezocht: stafmedewerker (focus: amateurkunsten)

Wil jij de ploeg van De Federatie komen versterken én je volop smijten voor de 2 miljoen amateurkunstenaars en hun 9 landelijke ondersteuningsorganisaties?

Amateurkunsten
De Federatie betrekt, informeert en vertegenwoordigt het Vlaamse sociaal-cultureel volwassenenwerk en de amateurkunsten. We streven naar gedeelde en gedragen standpunten met respect voor ieders eigenheid. Dat doen we met passie en deskundigheid. Samen met onze leden en partners. Als stafmedewerker sta jij in voortdurende verbinding met de landelijke amateurkunstenorganisaties. Je werkt aan draagvlak binnen en buiten de sector rond thema’s die ertoe doen. Je staat de leden met raad en daad bij en vertaalt hun behoeften naar gewenst beleid.  Kortom: je bent een geboren netwerker die vlug vertrouwen geeft en krijgt. Je ademt amateurkunsten.
Struin hier wat verder op www.defederatie.org , laat ons door je hoofd malen en merk wat jij voor ons en wij voor jou kunnen betekenen. En spring zeker ook eens naar www.amateurkunsten.be om je te verlekkeren in de wereld waarin jij kan duiken.

Ook goesting? Download hieronder de volledige beschrijving en geef uiterlijk op 27 november een in het oog springend teken van leven.