header handjes

Scwitch lanceert een online betaalsysteem op maat van je organisatie!

woensdag 10 mei 2017

Online betalen zit in de lift. Steeds meer aankopen, inschrijvingen, donaties en betalingen van lidgelden gebeuren op die manier. Voor organisaties hoeft een online betaalsysteem niet duur of complex te zijn. Voor klanten en deelnemers kan betalen gebruiksvriendelijk en veilig. Met enkele klikken online betalingen en giften ontvangen? Het kan ook voor jouw organisatie, dankzij Scwitch.

Scwitch en Mollie: jouw partners voor online betalen

Scwitch, de zakelijke dienstverlener voor het sociaal-cultureel werk, heeft gepeild naar behoeftes van organisaties inzake online betalen en vervolgens de markt van betaalproviders onderzocht. Op basis daarvan kan Scwitch nu een haalbare service aanbieden aan organisaties, klein en groot. Betaalbaarheid, eenvoud, transparantie, veiligheid en flexibiliteit zijn daarbij de kernwoorden. Tegen een aantrekkelijk tarief biedt Scwitch je het online betaalsysteem aan van betaalprovider Mollie. Je kan zo starten! Gewoon contact opnemen met Scwitch. Je ontvangt dan een speciale code die je toegang verleent tot de aantrekkelijke Scwitch-tarieven.
Kristien Vermeersch Neem contact op met Kristien

Graag nog wat extra informatie?

Wat kan ‘online betalen’ voor mijn organisatie betekenen? Hoe zit het met de technische aspecten? Hoeveel zal het ons kosten en opbrengen? Welke concrete stappen zet ik om te beginnen? Wat zijn de mogelijkheden van online betalen?

Niet onlogisch dat je jezelf deze vragen stelt. Geen nood, Scwitch weet raad! Op de website van Scwitch vind je alvast heel wat antwoorden op je vragen. Uiteraard kan je ook terecht bij Luk Tas via 0479 49 52 11 of luk@scwitch.be.

De eenvoudigste en goedkoopste weg naar een vlotte online betalingen begint bij Scwitch!

Ga naar de website van Scwitch